Lyt til artiklen:

Dalbo sender Powerroll nummer 1000 afsted til Storbritannien

00:00
Hastighed: ???x
02:38

En helt særlig Powerroll 1230 har for nyligt forladt Dalbos domicil i Randbøl med kurs mod Storbritannien. Der er tale om intet mindre end Powerroll 1230 nummer tusind, som er solgt i Storbritannien.

Siden 1990 har Dalbo været til stede på det britiske marked, men eksporten tog først for alvor fart, da virksomheden for 13 år siden oprettede et britisk selskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Inden vi begyndte derovre for 13 år siden, lavede vi slet ikke det styktal, vi laver nu. Nu laver vi 200-250 12-meter-maskiner om året til alle markeder, hvoraf Storbritannien er det allerstørste, fortæller Knud Jepsen fra Dalbo.

Powerroll nummer 1000 til Storbritannien bliver udstillet på LAMMA-messen midt i januar og er derefter solgt til Ernest Doe Power.

Og at det lige er Powerroll-tromlen, som rundede 1000 solgte enheder i Storbritannien har ligget i kortene, fortæller Knud Jepsen.

- Det er den, der er den største sællert derovre. Vi ligger selvfølgelig rigtigt prismæssigt, og så har vi med Powerroll-linjen den mest fleksible tromle, der er på markedet. Ingen andre har den fleksibilitet, som vi har, siger Knud Jepsen, som også peger på den patenterede Snowflake-ring, som en nøglekomponent i Powerrolls succes.

Powerroll hed i starten Minimax, og så dagens lys i vinteren 1996-1997. Den blev konstrueret af ingeniør Anders Bak Andersen, som i forbindelse med konstruktionen opfandt den hydrauliske vægtfordeling, som giver Powerroll dens fleksibilitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo lige ved at være 26-27 år siden vi lavede den første, og jeg vil ikke sige, at vi var for tidligt ude med den. Men vi var meget tidligt ude med sådan en, og der var mange år, hvor vi lavede en eller to om året. Men efter, at vi er kommet i gang i Storbritannien, er det blevet en helt anderledes mængde, fortæller Knud Jepsen, som tilføjer, at Dalbo gerne også gerne eksporterer 10 ad gangen til Sverige.

- Og der sidder vi alt i alt på 43 procent af tromlemarkedet, og det er stærkt i Väderstad-land, siger Knud Jepsen, der også er stolt af, at Dalbo markerer sig med 1000 Powerroll i Storbritannien

- Vi er jo ikke af de helt store armbevægelser, men at få nummer 1000 af én størrelse afsted, det er stort for os, siger Knud Jepsen.

Dalbo eksporterer kædeharve til Australien

Se også:

Dalbo eksporterer kædeharve til Australien