Lyt til artiklen:

Yanmar dropper EIMA-deltagelse i 2021

00:00
Hastighed: ???x
01:25

Abonnementsartikel

Maskinproducenten vælger at udeblive fra den internationale italienske efterårsmesse grundet corona-usikkerheden.

Yanmar Europe, det europæiske afdeling for den japanske producent af dieselmotorer samt landbrugs- og anlægsudstyr, har meddelt, at man trække sin deltagelse i den international messe for landbrugs- og havemaskiner i Italien 19.-23. oktober i år.

Det sker på trods af at der træffes foranstaltninger over hele verden for at forhindre spredning af COVID-19, og at vaccinationsprogrammet gør fremskridt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Yanmar er pandemien endnu ikke under kontrol. Der er stadig stor usikkerhed om, hvilke aktiviteter som sikkert og ansvarligt kan gennemføres for alle i løbet af året. Dette gælder også for store internationale messer, hvor tusinder af besøgende og udstillere samles.

- Da forberedelserne til større begivenheder som disse starter måneder i forvejen, har vi allerede nu valgt at tage den vanskelige beslutning om ikke at deltage i EIMA og andre større messer senere på året. Beslutning blev taget efter grundig diskussion om vores strategi og aktiviteter for dette år og på mellemlang sigt. Vi beklager meget, at vi for første gang i mange år ikke vil deltage i EIMA. Vi fortsætter dog med at værdsætte og støtte denne messe, som altid har været vigtig og givende for os. Vi håber at kunne deltage ved næste EIMA igen, siger Carlo Giudici, salgsdirektør hos Yanmar Europe i en pressemeddelelse.