Lyt til artiklen:

Albertes rejse fra små smykker til store maskiner

00:00
Hastighed: ???x
01:40

For Alberte Skov er det med maskiner ikke noget nyt, da hun er født og opvokset på sin fars maskinstation, Skov Ulbjerg Maskinstation, i det midtjyske ved byen Uldbjerg.

Salg af maskiner blev dog ikke det første, Alberte Skov kastede sig ud i at sælge, for hun startede sin salgskarriere i en smykkebutik, Efter hun blev færdiguddannet som salgsassistent i 2017.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alberte faldt ikke rigtig i hak i smykkeverdenen, og ville derfor gerne følge sin anden passion: Maskiner. Alberte Skov sad desværre lidt fastlåst, da hun ikke kunne finde et job som maskinsælger.

Så Alberte Skov ville markedsføre sig selv og tog derefter fat i Maskinbladet og fik skrevet en artikel om sit usædvanlige brancheskift.

- Når der ikke er nogen, der synes det er fedt at tage en ind i virksomheden, må man jo markedsføre sig selv, fortæller Alberte Skov, og fortsætter:

- Herefter vågnede folk op og begyndte at ringe til mig.

Læs artiklen, der startede det hele, herunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra diamanter til landbrugsmaskiner

Se også:

Fra diamanter til landbrugsmaskiner

Alberte Skov blev herefter ansat hos Sørensen og Lynggard som salgstrainee, fordi de godt kunne se potentialet i det, Alberte Skov gerne ville lave fremadrettet. Men ikke nok med, at hun blev ansat. Efter hun havde markedsført sig selv, så blev hun faktisk også på daværende tidspunkt Danmarks yngste kvindelige maskinsælger.

Du kan høre meget mere om Alberte Skovs rejse fra at sælge små smykker til at sælge store maskiner i podcasten "Maskinstation" herunder.

Podcast: Alberte blev maskinsælger
Podcast

Maskinstationen

Episode 34: Alberte blev maskinsælger