Lyt til artiklen:

Afløseren for Erik Bredholt er fundet: Ny mand valgt til DC-bestyrelsen

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Repræsentantskabsmedlemmerne fra kreds 2 i Danish Crown har valgt nyt bestyrelsesmedlem, der skal afløse Erik Bredholt, der trak sig i sidste uge.

Valget er faldet på Jonas Würtz Midtgård, der driver virksomheden Go-Gris i nærheden af Horsens. Han har siddet i Danish Crowns repræsentantskab siden 2017, og han glæder sig til at tage fat på arbejdet på trods af, at valget kommer efter et formandsskifte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Et uroligt formandsskifte kommer sjældent belejligt, og det er heller ikke tilfældet her, så mine indspark bliver at få skabt ro og stabilitet i organisationen, så både bestyrelse, direktion og medarbejdere får forudsætningerne for at holde den strategiske retning og levere de resultater, der skal til, så Danish Crown genvinder konkurrencekraften til glæde for andelsejerne og hele virksomheden, siger han i en pressemeddelelse.

DC-formand trækker sig med øjeblikkelig virkning

Se også:

DC-formand trækker sig med øjeblikkelig virkning

Jonas Würtz Midtgård er 42 år gammel og driver Go-Gris i partnerskab med brødrene Mads og Martin Mogensen. Herfra leveres der årligt 32.000 grise til Danish Crown i en full-line produktion med tilhørende planteavl på knap 1.000 ha. Privat er han gift med Laila Midtgård, som han har børnene Oskar og Ella med.