Lyt til artiklen:

Bomford-samarbejde voksede gennem corona-årene

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Under den forestående Agritechnica-messe i Hannover vil den engelske producent af blandt andet udstyr til den grønne sektor som sædvanlig være til stede blandt udstillerne. Denne gang deltager den danske importør KSM Maskinservice også på standen, da man forventer mange besøgende fra Danmark.

- Vi har gennem 6-7 år haft et rigtig godt samarbejde med KSM Maskinservice, og derfor er det naturligt, at KSM som dansk importør er med på vores stand, fortæller Ole Buhl, der er salgsansvarlig for Bomford Turner i Nordeuropa.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Omsætning mangedoblet

Ifølge Ole Buhl har Bomford Turner firedoblet omsætningen i Danmark inden for de seneste år, og på reservedele er der tale om en femdobling. Det er der en række årsager til.

rich-media-2
Bomford armklipper med stort klippehovede. Pressefoto.

- Vi har gennem KSM fået opbygget et stort centralt reservedelslager i Danmark, så vi kan rykke hurtigt for vores kunder. Og samtidig har der været nogle coronaår, hvor det for mig har været vanskeligt at rejse ud af Danmark - og derfor har jeg arbejdet endnu mere på det danske marked og dermed tættere sammen med Henrik Bergholdt fra KSM, forklarer han.

Stort klippebord

På Agritechnica medbringer producenten en lille del af den store af udstyrspalette, og der vil for mange danske kunder nok især være fokus på Bomfords store 2 meter brede klippehovede.

- Denne slagleklipper er udviklet til egne maskiner, men passer også til mange andre. Det er en hegns- og rabatklipper som virkelig kan tage fat. Den passer til vores store 8-meter armklippere, og den er velegnet for mange kundegrupper - anlægsgartnere, kommuner, maskinstationer osv., siger Ole Buhl til Grøn Teknik.