Lyt til artiklen:

Nyt digitalt samlingssted for økologiske landbrug

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Et nyt digitalt samlingspunkt skal være med til at finde nye løsninger og skabe vækst i økologien.

Derfor lancerer Økologisk Landbrug nu en ny platform, der skal bruges af økologiske landmænd og konsulenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som innovationscenter er vi sat i verden for at skabe nye løsninger og vækst i økologien med særligt fokus på den økologiske landmand. Vi tror på, at det kun kan ske ved at arbejde åbent, invitere gode ideer ind, dele viden og samarbejde for at skabe inspiration. Her skal vidensplatformen være vores digitale samlingspunkt, hvor vi udforsker den økologiske viden og verden, siger Kirsten Holst, der er administrerende direktør i Innovationscenter for Økologisk Landbrug i en pressemeddelelse.

rich-media-2
Kirsten Holst, der er administrerende direktør i Innovationscenter for Økologisk Landbrug, håber den nye platform bliver et digitalt samlingspunkt. (Pressefoto: Innovationscenter for Økologisk Landbrug)

Den nye platform er netop blevet lanceret og kan findes på icoel.dk. Her er der samlet et overblik over blandet andet dyrkningsvejledninger, arrangementer og nyheder.

- Vi tror og håber, at vidensplatformen bliver den økologiske landmands fagbibliotek, som landmændene selv vil føle sig som medejere af. Derfor håber vi, at landmændene vil komme med kritik og ønsker, så vi kan fortsætte med at udvikle vores fælles platform og sikre, at den giver værdi for landbruget, siger Kirsten Holst.

Danish Agro skruer op for de digitale ambitioner

Se også:

Danish Agro skruer op for de digitale ambitioner