Lyt til artiklen:

Direktør er stoppet i Vestjysk Landboforening

00:00
Hastighed: ???x
02:11

Vestjysk lagde i sidste uge en nyhed på sin hjemmeside, som mange steder er gået under radaren, selv om den er forholdsvis opsigtsvækkende.

Rådgivningsvirksomheden skriver på hjemmesiden, at René Andresen er fratrådt sin stilling som direktør i virksomheden efter gensidig aftale med bestyrelsen i vestjysk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og i forlængelse af René Andresens fratrædelse har virksomhedens bestyrelse konstitueret sekretariatschef Ulla Nygaard Rejkjær som ny direktør. Den øvrige direktion består af vestjysks rådgivningsdirektør Ida Ringgaard samt regnskabsdirektør Svend Vestergaard.

Mindre end to år

René Andresens Fratrædelsen er sket mindre end to år efter, at han tiltrådte som administrerende direktør og beror ifølge nyheden på foreningens hjemmeside på en gensidig aftale mellem Vestjysks bestyrelse og René Andresen.

- Begge parter skilles i mindelighed, og den fælles beslutning om Renés fratrædelse bunder i uenighed om den fremtidige strategi for virksomheden, skriver foreningen.

Bestyrelsen i Vestjysk takker René Andresen for den store arbejdsindsats de forgange år, der har været til stor gavn for virksomheden og dens udvikling.

- Vestjysk finder det vigtigt at understrege, at ovenstående beslutning er sket i overensstemmelse mellem virksomhedens bestyrelse og den forhenværende direktør, skriver bestyrelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skilles som venner

Den tidligere direktør siger i forbindelse med sin afsked, at det er bestyrelsens ret at holde fast i dens beslutninger om strategien for virksomheden.

- Det har jeg har fuld respekt for, og jeg ønsker alt det bedste for vestjysk i fremtiden, siger René Andresen i forbindelse med sin fratræden.

Og til Dagbladet Ringkøbing-Skjern har han desuden sagt, at parterne er skiltes i god ro og orden.

- Vi blev uenige om den fremtidige strategi for virksomheden, og så vælges vi at skilles som gode venner. Vi har lavet en gensidig fratrædelsesaftale i sidste uge. Det foregår i ro og orden mellem bestyrelsen og mig. Jeg har stadig et par få opgaver for bestyrelsen, som jeg hjælper på sidelinjen. Vi skilles som gode venner, og så er der ingen grund til at smække med døren, sagde han til avisen.