Lyt til artiklen:

Danfoil præsenterer ny bomkonstruktion på Agromek

00:00
Hastighed: ???x
01:20

SilverGlider hedder den helt nye bomkonstruktion fra Danfoil, som officielt præsenteres og frigives til salg i forbindelse med Agromek i slutningen af året.

Det skriver Danfoil i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os rigtigt meget til at vise den frem på Agromek - og så glæder vi os til for alvor at møde vores kunder igen efter Covid-19, det har vi savnet, udtaler Michael S. Larsen Area Sales manager hos Danfoil.

Bommen er ikke en typisk gitterkonstruktion, som den kendes fra de fleste andre producenter. Danfoil har på SilverGlider valgt at erstatte deres wireophæng med flere kraftige aluminiumsrørprofiler.

- Bomstabilitet og bomstyring har været de drivende faktorer bag det nye design, fortæller Niels Aage Fristrup product manager hos Danfoil.

- Det er vigtigt, at bommen er stiv og let, og derfor er bommen primært lavet af aluminium, siger han.

Danfoil er lykkedes med både at øge stivheden af bommen, samtidig med at vægten er reduceret med ca. 15% i forhold til deres nuværende konstruktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har faktisk smug startet lidt og de første SilverGlider er allerede ude at køre hos udvalgte kunder, og første produktionsbatch solgt udtaler Michael S. Larsen. Vi har kun en begrænset mængde SliverGlider-sprøjter tilbage i år, så man skal være hurtig, hvis man vil have en.