Abonnementsartikel

Snart er det et krav, at bogføringsmateriale skal opbevares digitalt. Hos LandboNord forudser man, at en stor mængde af landmænd skal digitaliseres for at leve op til kravet. Men samtidig giver det mulighed for mindre tid bag skrivebordet og mere tid på bedriften.

I 2024 træder en ny bogføringslov i kraft. Det betyder, at man fremover skal opbevare bogføringsmateriale som bilag digitalt gennem et eksternt bogføringssystem. Loven mangler stadig den endelige vedtagelse, men dette burde være en formalitet.

Oprindeligt skulle loven være trådt i kraft ved årsskiftet, men dette er blevet justeret. For nogle sker ændringen den 1/1/2024, mens andre først overgår et år senere. Dette afhænger af typen af virksomhed, fortæller Peter Heidemann, der er digitaliseringskonsulent ved LandboNord.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.