Lyt til artiklen:

Ny Robotti til de lange arbejdsdage

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Efter næsten to års udvikling, lanceres nu Robotti LR, der er Agrointellis langdistance robot. LR er en enkeltmotorsversion med en dieseltank på 300 liter, der giver robotten mulighed for at køre op til 60 timer nonstop.

Mens Robotti 150D forbliver en del af Agrointellis portefølje, tilføjes nu Robotti LR for at opfylde forskellige behov, skriver Agrointelli i en pressemeddelelse.

Til de kraftkrævende opgaver der kræver PTO, er 150D det rigtige valg. Robotti LR er udviklet til at opfylde kravene til at arbejde med standardredskaber i meget lang tid, uden behov for tankning takket være dens forstørrede dieseltank.

Robotti 150D har to motorer, en motor driver udelukkende PTO'en, hvorfor Robotti LR er lige så kraftfuld i ikke-PTO-krævende opgaver med en løftekapacitet på 1250 kg.

- Robotti LR er et produkt af mange driftstimer i marken og kundernes feedback gennem årene. Vi har set, at landmændene har behov for større løftekapacitet, længere rækkevidde mellem tankning, højere drejningsmoment på hjul og højere hydraulikkapacitet. Alle disse input har været grundlaget for udviklingen af ​​Robotti LR, og jeg er begejstret for at se resultatet. Jeg glæder mig meget til at få Robotti LR til at arbejde i markerne til den kommende sæson, siger Chief Product Officer, Hans Christian Carstensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Robotti

Robotti er en autonom redskabsbærer, der automatiserer opgaver inden for landbrug og gartneri. Den er dieseldrevet og med trepunktsophæng, kan den tilkobles med standard landbrugsredskaber til at udføre forskellige markopgaver i løbet af sæsonen.