Lyt til artiklen:

Fronttanken der er en selvstændig sprøjte uden bom

00:00
Hastighed: ???x
01:28

Abonnementsartikel

AMAZONE har udviklet fronttanken FT-P 1502 der er en selvstændig fronttank baseret på teknologi fra UF 02 plantebeskyttelses sprøjter.

FT-P 1502 fronttanken der har en tankvolumen på 1.500 liter, er udstyret med en hydraulisk drevet stempelmembranpumpe på 180 l/min til selvstændig brug. Oliebehovet til drift af pumpen er 35 l/min.

Betjeningspanelet på FT-P 1502 fronttanken er placeret på venstre side og er let tilgængelig, og kan som ekstraudstyr udstyres med den Comfort-Pack, kendt fra UF 02 sprøjter. Dette inkluderer TwinTerminal 3.0 til betjening af sugesiden, et automatisk påfyldningsstop til sugefyld, fyldningsuafhængig omrørerregulering og automatiske rengøringsprogrammer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Betjening med mere er let tilgængelig på fronttankens venstre side. Pressefoto: Amazone.

FT-P 1502 fronttanken er udstyret med en 180 liter rentvandstank.

Opmåling af plantebeskyttelsesmidler og andre tilsætningsstoffer foretages af induktionsenheden under topdækslet, et trin på platformen foran på fronttanken letter adgangen hertil.

Fronttanken er som standard udstyret med markeringslys og LED-forlygter til vejbrug. Som ekstraudstyr fås et TÜV-godkendt kamerasystem, LED-arbejdslys og ekstra vægte.

Hastighedsinput kontrolleres og reguleres via ISOBUS, og andre funktioner såsom sektionskontrol, variabel tildeling og båndsprøjtning kan også implementeres.