Lyt til artiklen:

Stor producent tænker helt nyt på Agritechnica

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Når Agritechnica slår dørerne op til udstillingen i slutningen af februar 2022 i Hannover, så bliver det med en anden fordeling af standene end vi plejer at se.

I adskillige år har Claas og John Deere stået sammen i hal 13, men til kommende Agritechnica bliver det anderledes. For det første har John Deere meldt fra til Agritechnica, og for det anet flytter Claas også ud af den velkendte hal 13.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claas har i stedet valgt at lave en halv indendøres og halv udendørs udstilling i EXPO -pavillonerne P32 og P35, som ligger midt i messe-området, og er kendt for de voldsomt store trækonstruktioner.

- Men positionen i EXPO -pavillonerne med de omkringliggende udendørsarealer giver det os mulighed for at omforme vores stand -koncept, at præsentere Claas-mærket samt vores maskiner og digitale produkter på en ny måde og på grund af det luftigere, splittede og større stand-område for at forbedre vores overholdelse af Covid-19-hygiejnekonceptet, mens vi stadig introducerer friske ideer og fremgangsmåder til produkt- og aktuelle præsentationer. Vores stand vil derfor muliggøre en helt ny messeoplevelse, fortæller Jan-Hendrik Mohr fra Claas Group Executive Board.

Han fortæller desuden, hvorfor Agritechnica er en vigtig messe for Claas at deltage i:

- Udover det er verdens førende messe for landbrugsmaskiner helt afgørende som et samlingssted for branchens repræsentanter og et omdrejningspunkt for at vise de seneste internationale tendenser. Man skal ikke tage fejl, den nuværende politiske situation nødvendiggør investeringer i ny teknologi og forsigtige forretningsbeslutninger på mange områder.

- Pandemien har været med os nu i mere end halvandet år, og mange mennesker er ivrige efter at mødes personligt igen, især i betragtning af den høje vaccinationsrate i de aldersgrupper, der generelt deltager i messen, fortæller Jan-Hendrik Mohr.

rich-media-3
Hal 13 på Agritechnica bliver i år uden både John Deere og Claas. Arkivfoto: Morten Damsgaard.