Lyt til artiklen:

Nyt biogasanlæg på Djursland nærmer sig

00:00
Hastighed: ???x
01:14

Abonnementsartikel

En nedsat arbejdsgruppe fra Djursland Landboforening har indsamlet så mange tilkendegivelser fra landmænd, som ønsker at levere til et nyt biogasanlæg på Djursland, at biogasproducenten Nature Energy går videre med projektet.

Landmænd på Djursland har givet tilsagn til at levere 450.000 tons husdyrgødning til et nyt biogasanlæg.

Derfor har Nature Energy valgt at gå videre med projektet.

Det skriver Djurslands Landboforening i en pressemeddelelse.

Djursland Landboforening har stået bag to orienteringsmøder for mulige leverandører og aftagere til et biogasanlæg på Djursland.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nedsatte arbejdsgruppe har efter møderne indsamlet tilkendegivelser fra interesserede landmænd, og de medlemmer, som ikke var til informationsmøderne er blevet kontaktet af sekretariatet i Djursland Landboforening.

- Der kan være nogen, der er interesseret, som vi ikke har kontaktet - ingen skal føle sig udelukket, og alle er velkomne til at være med, lyder det fra Mogens Hjort Jensen.

- Vi landmænd har vist, at vi gerne vil den grønne omstilling, men et projekt som dette kræver opbakning fra politikere og embedsmænd. Jeg håber, at embedsværket viser velvilje og bakker op om dette projekt, og ikke mindst den grønne omstilling på Djursland, siger Mogens Hjort Jensen.