Nu er der mulighed for at se stort set hele Fendts Full-Line produktprogram hos TBS i Starup d. 6. december og ugen efter d. 13. december hos TBS i Holstebro.

Folkene i Starup har haft travlt med at klargøre de mange traktorer, maskiner og redskaber de seneste uger, for med Fendt Full-Line er antallet af maskiner steget markant. Det skriver TBS i en pressemeddelelse.

- Tidligere skulle vi køre en række traktorer frem og måske også en enkelt mejetærsker. Nu er der traktorer, mejetærskere, selvkørende snittere og sprøjter samt komplette produktlinjer indenfor pressere og redskaber til bjærgning af græs. Det fylder godt op i udstillingshallerne, synes Finn Dam Jensen, der har solgt Fendt i 30 år.

Hvilke produkter, der kommer til at spille hovedrollen til det stort anlagte arrangement, synes han derimod er vanskelig at gætte. De store traktorer er naturligvis altid populære, men kunderne viser også større og større interesse for Fendt Rogator sprøjterne, og den nye Fendt Squadra UD storballepresser vil helt sikkert også tiltrække sig opmærksomhed. Dens design er decideret flot, og mindst lige så vigtigt er dens specifikationerne imponerende. Personligt tror han, at gæsterne vil se den nye græslinje efter i sømmene, for områdets mange mælkeproducenter har stigende fokus på både foderkvalitet og genvækst, når de bjærger græs, så både de og maskinstationerne er på udkig efter de bedste maskiner til opgaven.