Yding Smedie fordobler garanti-perioden på de to rækket bugserede kartoffeloptagere fra Dewulf.

Den danske importør af de belgiske Dewulf-kartoffeloptagere, Yding Smedie & Maskiner, udvider garantien på de to rækket dewulf-kartoffeloptagere til at omfatte to år i stedet for et.

Maskinforretningen fortæller, at det blandt andet skyldes for at sætte gang i salget af optagerne på det danske marked.

- Optageren har ganske vist allerede kørt i en årrække i andre lande i Europa. Og derfor behøver man faktisk slet ikke bekymre sig omkring driftssikkerhed og service. Men for de danske avlere er det jo et nyt produkt. Vi vil gerne give dem den fornødne ro i maven ved at udvide garantien til 2 år, forklarer sælger Søren Trads, Yding Smedie & Maskiner.

I mandags kunne vi på maskinbladet.dk fortælle om den første køber af den to rækkede Dewulf RQA2060, og du kan se eller gense filmen HER

rich-media-1
Søren Trads fra Yding Smedie er produkt- og salgschef på Dewulf-optagerne. Arkivfoto: Morten Damsgaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Søren Trads og Yding Smedie & Maskiner har brugt juleferien på at få de sidste elementer i konceptet til at falde på plads. Nu er vejen banet for udbredelsen af den gedigne standardoptager, der er relevant for rigtigt mange danske kartoffelavlere.

- Kampagnen løber januar måned ud, så man skal være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil høste fordelene. Alle, der bestiller inden 1. februar 2021, får udvidet garantien til to år på deres fabriksnye RQA2060-optager. Samtidig har vi sat en skarp pris, lyder det fra Søren Trads.