Lyt til artiklen:

Yding Smede & Maskiner udvider i det sønderjyske

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Importør Yding Smedie & Maskiner indleder samarbejde med CN Maskinfabrik om servicering af kartoffelmaskiner fra Dewulf. Med etableringen af et lokalt servicecenter i Sønderjylland, rykker Dewulf endnu tættere på kunderne.

Yding Smedie & Maskiner, der importerer og forhandler Dewulf kartoffelmaskiner, har valgt at udvide mærkets tilstedeværelse i Sønderjylland. Yding Smedie & Maskiner har således indledt et samarbejde med CN Maskinfabrik ved Gram, der bliver lokalt servicecenter og underforhandler af mærket.

- Vi er meget glade for at rykke endnu tættere på kartoffelavlerne med etableringen af et Dewulf Servicecenter i det sønderjyske. Vi ser frem til at styrke salget og servicen lokalt, forklarer Jeppe Rasmussen, indehaver af Yding Smedie & Maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kender CN Maskinfabrik som en kompetent og løsningsorienteret virksomhed, der har stort fokus på god service.

Demo allerede i denne sæson

Allerede i indeværende sæson forventer Yding Smedie & Maskiner, at der vil blive kørt demo med en 2-rækket bugseret Dewulf optager hos lokale kunder i det sønderjyske i tæt samarbejde med CN Maskinfabrik.

- Vi har valgt at indgå i samarbejdet, fordi Dewulf er kendetegnet ved en høj kvalitet og flot finish. Kort sagt kvalitet hele vejen igennem, siger direktør Erling Schmidt fra CN Maskinfabrik.

CN Maskinfabrik skal stå for servicering og klargøring samt salg af nye maskiner med support fra Yding Smedie & Maskiners tekniske team og produktspecialist Søren Trads.

rich-media-2
CN Maskinfabrik og Yding Smedie & Maskiner planlægger demo i det sønderjyske allerede i indeværende sæson med en 2-rækket bugseret optager som på billedet, Dewulf RQA2060. Pressefoto: Yding Smede & Maskiner.