Traktorer i massevis kommer lørdag på vejene for at demonstrere imod magtmisbrug, manglende respekt for grundloven, demokratisk underskud - og for folkestyret.

Bag demonstrationen for bedre vilkår for demokratiet i Danmark står græsrodsorganisationen Oprør fra landet, og landbrugsdebattør Knud Jeppesen er talsmand for initiativet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Knud Jeppesen opfordrer alle til at støtte op om protesten, hvor også andre erhverv er inviteret med, og hvor der mandag morgen udover en masse traktorer var tilmeldt 30 fiskerbåde og en lang række dyretransporter.

- Bak om om det, enten ved at skrive om det eller ved at sende nogle traktorer afsted, og hvis man ikke magter at tage traktoren, så kom i bil - kom og støt op om demonstrationen, fortæller Knud Jeppesen til Maskinbladet.

Ifølge Knud Jeppsen er der en positiv dialog med politiet om at få lavet en fredelig manifestation af, at regeringen har trådt Grundloven under fode.

Protestaktionen er i samarbejde med politiet planlagt til lørdag eftermiddag i tidsrummet 12.00 til 14.00 for at skabe færrest mulige gener for trafikken.

Klik her for at finde anvisninger til og program for demonstrationen på Maskinbladet.dk