Abonnementsartikel

Proteinvirksomheden European Protein har valgt at styrke forskningen og salg med tre nye medarbejdere.

God mavesundhed for produktionsdyr er en rigtig god forretning, da både resultaterne for reproduktion og generelt produktivitet stiger i takt med forbedret sundhed, skriver European Protein i en pressemeddelelse.

Vejen til bedre sundhed går gennem nye planteproteiner med sundhedsfremmende egenskaber, såsom fermenteret raps.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det erkender et stigende antal danske og udenlandske svineproducenter, og derfor tager forretningen for mælkesyre-fermenteret protein for alvor fart.

For at følge med, har European Protein ansat tre nye medarbejdere til at støtte forskning og salg af virksomhedens funktionelle planteproteiner.

Ninfa Rangel Pedersen

Ninfa er ansat som seniorforsker og har en baggrund som M.Sc. i biokemi og en Ph.D. i enzymteknologi. Hun har arbejdet i enzymindustrien i over 20 år og forsket i enzymernes grundlæggende virkning med henblik på brug i fødevarer- , kosmetik- og sundhedsindustrien.

Før hun kom til European Protein, arbejdede hun i mere end 8 år ved Novozymes med foderstofenzymer. Hendes fokus var hovedsageligt på reduktion af anti-nutrielle faktorer (ANF'er), forbedret fordøjelse af plantefoderstoffer, vækstfremme hos dyr samt opretholdelse af en funktionel tarmfunktion og dermed et godt immunforsvar.

Rikke Matthiesen

Rikke er uddannet civilingeniør inden for kemi og bioteknologi. Rikke er ansat som projektleder, hvor hendes vigtigste opgave er at styre European Proteins vidensdatabase, der samler alle mikrobiom, kolostrum samt blod og serum-prøver fra kunders besætninger og forsøg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Rikke Matthiesen er ansat som projektleder. Foto: European Protein. 

Jeppe Skovgaard Eskildsen

Jeppe er ansat som sælger med ansvar for salg af funktionelle proteiner til fasaner og hjortevildt i Danmark og internationalt. Jeppe er skov- og naturtekniker, har arbejdet som skytteelev i 5 år og færdiggør sin uddannelse til Vildtforvalter i 2021.

rich-media-5
Jeppe Skovgaard Eskildsen skal stå for salg. Foto: European Protein.