Abonnementsartikel

CNH INdustrial tager ekstraordinære initiativer for - på trods corona-situationen - at sikre reservedelsforsyningen til alle forhandlere og kunder.

CNH Industrial med mærker som Case IH og New Holland Agriculture har taget en rækek ekstraordinære initiativer for at sikre den globale reservedelsforsyning og samtidig forebygge smitterisikoen for koncernens medarbejdere.

- Det klare mål er at støtte forhandlernes mulighed for at imødekomme landmænds behov og samtidig sikre alle involveredes sundhed og sikkerhed, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På den baggrund oplyser CNH Industrial:

- De europæiske reservedelslagre arbejder som sædvanligt under hensyn til alle lokale sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

- Transport finder i de fleste tilfælde sted uden forsinkelse, og brugen af luftfragt er øget overalt i Europa for at garantere korte reaktionstider.

- Ansatte i forhandlersupport og ledere i reservedelssalg arbejder på distance med det formål at sikre samme høje service og samtidige beskyttelse af alle ansatte.

- Europæsiek forhandlere er tilgængelige på telefon til at besvare alle kundehenvendelser om vigtige reservedele til at vedligeholde maskinerne og holde markarbejdet i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tekniske support-teams arbejder også på distance, men er fuldt funktionsdygtige til at understøtte forhabndlere og kunder.

- Træningscentre er lukket ned, men der er et bredt udbud af online-kurser, som de relevante medarbejdere kan tilgå, og der arbejdes med virtuelle træningsmuligheder for at holde personalet fuldt opdateret.