CNH Industrial med mærker som Case IH og New Holland Agriculture har taget en rækek ekstraordinære initiativer for at sikre den globale reservedelsforsyning og samtidig forebygge smitterisikoen for koncernens medarbejdere.

- Det klare mål er at støtte forhandlernes mulighed for at imødekomme landmænds behov og samtidig sikre alle involveredes sundhed og sikkerhed, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På den baggrund oplyser CNH Industrial:

- De europæiske reservedelslagre arbejder som sædvanligt under hensyn til alle lokale sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

- Transport finder i de fleste tilfælde sted uden forsinkelse, og brugen af luftfragt er øget overalt i Europa for at garantere korte reaktionstider.

- Ansatte i forhandlersupport og ledere i reservedelssalg arbejder på distance med det formål at sikre samme høje service og samtidige beskyttelse af alle ansatte.

- Europæsiek forhandlere er tilgængelige på telefon til at besvare alle kundehenvendelser om vigtige reservedele til at vedligeholde maskinerne og holde markarbejdet i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tekniske support-teams arbejder også på distance, men er fuldt funktionsdygtige til at understøtte forhabndlere og kunder.

- Træningscentre er lukket ned, men der er et bredt udbud af online-kurser, som de relevante medarbejdere kan tilgå, og der arbejdes med virtuelle træningsmuligheder for at holde personalet fuldt opdateret.