Abonnementsartikel

Landedirektør i Arla Danmark Jakob Bernhard Knudsen skifter til en ny rolle.

Landedirektør i Arla Danmark Jakob Bernhard Knudsen skifter til en ny rolle og bliver kommerciel ansvarlig for Europa med titlen Senior Vice President, Commercial Operations Europe, skriver Arla i en pressemeddelelse.

Som kommerciel ansvarlig for Europa bliver én af hovedopgaverne for Jakob Bernhard Knudsen at styrke kendskabet til Arla brandet og brandets popularitet hos de europæiske forbrugere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter en længere karriere i blandt andet Carlsberg startede Jakob Bernhard Knudsen i Arla Danmark i 2012 som marketingdirektør. I 2016 fik han rollen som landedirektør for Arlas danske forretning, hvor han har stået i spidsen for at eksekvere Arla Danmarks langsigtede strategi, herunder at vækste Arla brandet og en række varemærker på det danske marked, udvikle kunder og nye forretningsområder, samt at sikre, at Arla er en central del af debatten omkring fremtidens fødevarer blandt forbrugere og en række andre aktører.

Executive Vice President for Europa, Peter Giørtz Carlsen siger:

- Jeg ser meget frem til at byde Jakob velkommen i den nye rolle som kommerciel ansvarlig i Europa. I sin rolle som landedirektør i Arla Danmark har Jakob har formået at vækste både brands og omsætning i et marked, hvor Arla i forvejen står rigtig stærkt. Han har en indgående forståelse for, hvad forbrugerne ønsker på mejerihylden, detailhandlens præmisser og hvordan vores andelshavere kan være med til at styrke Arlas position som et af verdens førende mejeriselskaber. Jeg er sikker på, at Jakob med denne indsigt i sin nye rolle vil spille en central rolle i at styrke Arla og Arla brandet i Europa fremadrettet.

Om sin nye rolle i Arla fortæller Jakob Bernhard Knudsen:

- Jeg er stolt af det, jeg har opnået i den danske forretning sammen med mine dygtige kollegaer. Arla har en historisk stærk position på det danske marked blandt forbrugere og detailkæder, og jeg glæder mig til nu at stå i spidsen for at udvikle vores kommercielle aktiviteter i Europa og gøre Arla-varemærket endnu mere kendt blandt de europæiske forbrugere?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jakob B. Knudsen tiltræder den nye stilling som kommerciel ansvarlig for Europa år d. 1 marts 2020 og vil samtidig fortsætte som landedirektør i Arla Danmark indtil hans afløser er fundet