sonsoreret-indhold

Du får altså her fire punkter, som du skal tage i mente inden du hiver tegnebogen frem og køber vinduer til hele hjemmet.

Pris, Pris, Pris

Inden du går i gang med at skifte dine vinduer, skal du vide, at det ikke bliver en gratis omgang. Det er dyrt at have håndværkere til at skifte alle vinduer i hjemmet, hvis du ikke har mulighed eller evnerne til at gøre jobbet selv. Derudover er der prisen på vinduerne du vælger at sætte ind i stedet for de gamle, og det kommer også til at koste på budgettet. Det er svært at komme med et præcist bud på, hvor meget vinduerne kommer til at koste at skifte, men husk at tænke en ekstra gang i kroner og øre, inden du vælger og bestiller.

Vælg rummene

Efter du har fundet dit budget, skal du finde ud af, hvor i hjemmet, du vil have skiftet dine vinduer. Er det dem alle sammen, eller er det udelukkende nogle få stykker, som trænger til en opgradering? Du skal tage stilling til, at de vinduer som er i dårligst stand, er dem som skal skiftes først. Dette kommer til at hjælpe på varmeregningen, da du skal starte i de rum, hvor du føler mest træk og kulde. Typisk vil det være syd- og vestvendte vinduer, som får den værste vind og vejr. Du skal altså fokusere på dem først, hvis du ikke skifter alle dine vinduer på en gang.

Kvalitet

Når du skal vælge de vinduer, som du gerne vil skifte de gamle ud med, er det vigtigt at du har fokus på kvalitet. De vinduer, som du sætter i skal kunne holde i minimum 30 år, og du skal derfor have tiltro til, at de kan sørge for at dit hus er tæt og kan holde på varmen. Du skal vælge de vinduer, som har det mindste varmetab. Du skal samtidig lede efter vinduer med en varm kant. Dette er listen mellem glassene, som skal være at plastkomposit istedet for aluminium, som vil holde bedre på varmen.

Professionelt arbejde

Efter du har valgt dine vinduer, er du endelig klar til at skulle have dem sat i dit hjem. Men med medmindre at du har erfaring indenfor tømrerfaget eller har sat mange former for vinduer op før, er det bedste du kan gøre at hyre professionelle til jobbet. Du skal altid indhente flere tilbud på arbejdet, så du ved, hvad den gængse pris på projektet er. Husk på at det ikke altid er den bedste ide at vælge den billigste tømrer til jobbet. Det vigtigste er, at du har tillid til at de tømmere du vælger, og at de kan få jobbet gjort ordentligt.