A. P. Jørgensen i Ribe udvider funktionen som servicepartner til også at omfatte Fyn og omliggende øer.

Salgs- og serviceorganisationen bag Samsons gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark. Formålet er at opnå bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Det sker når A. P. Jørgensen i Ribe udvider funktionen som servicepartner til også at omfatte Ringe Maskinforretning på Fyn.

Ringe Maskinforretning har hidtil haft funktionen som servicepartner for Samson Agrolize og vil derfor fortsat udgøre et støttepunkt for A. P. Jørgensens servicepersonale, idet forretningen fortsat vil være hjemsted for et akut reservedelslager.

Det bliver imidlertid specialiserede medarbejdere og servicevogne fra A. P. Jørgensen i Ribe, der fremover hovedsagelig kommer til at udføre opgaverne på Fyn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Om den praktiske organisering siger Jim Thygesen, der er administrerende direktør for såvel A.P. Jørgensen i Ribe som Ringe Maskinforretning på Fyn.

- Med sammenlægningen af A. P. Jørgensen og Ringe Maskinforretnings områder vil vi nu kunne tilbyde samme dedikerede service af Samson-produkter, som vi hidtil har kunnet fra forretningen i Ribe.

- Dels har vi hos A. P. Jørgensen et komplet Samson forhandler-reservedelslager samt to servicevogne og fire medarbejdere, der ikke laver andet end Samson.

- Det er dette koncept, vi nu udvider til også at omfatte Fyn og Ringe Maskinforretning, når det gælder vinterklargøring af gyllevogne med mere. Fra forretningen i Ribe kommer vi til at udføre de avancerede serviceopgaver og vinterklargøringer i hele Syd- og Sønderjylland samt Fyn. Desuden opretter vi et stort reservedelslager hos Ringe Maskinforretning, så man ikke kører forgæves efter de almindeligste reservedele og sliddele, siger Jim Thygesen.

Ændringer på Sjælland

Også på Sjælland sker der forandringer. Her overtager Bøgely Maskinservice i Ringsted serviceopgaverne fra den tidligere servicepartner Karl Mertz A/S i Sakskøbing på Lolland.

Med placeringen af et reservedelslager i Ringsted opnås en bedre tilgængelighed for kunderne på Sjælland og Sydhavsøerne.

Samson Agrolize er i gang med at etablere et lager af reservedele i forretningen, der påbegyndte sin nye rolle som Samson-servicepartner pr. 1. november 2019.

- Vi kommer til at dække hele Sjælland og Lolland-Falster og får fra en begyndelse uddannet to medarbejdere til at servicere Samson-produkterne.

- Det passer godt for os at blive servicepartner til Samson Agrolize. Vi er i forvejen kendt med servicearbejde med avancerede landbrugsmaskiner og moderne traktorer, forklarer direktør Kristian Kjær Hansen, indehaver af Bøgely Maskinservice.

Dansk eneforhandler

Samson Agrolize er dansk eneforhandler af Samson produkter og forestår således salg af såvel nye som brugte og renoverede Samson gyllevogne og møgspredere i hele landet.

- I Viborg, hvor salgs- og serviceorganisationens danske hovedsæde befinder sig i umiddelbar nærhed af Samsons produktionsanlæg, vil der til stadighed være et antal brugte og renoverede gyllevogne klar til salg i forretningens brugtcenter i Viborg, oplyser administrerende direktør i Samson Agrolize, Henrik Kirketerp-Møller.

Med ændringerne sker der en reduktion af servicepartnere til nu seks maskinforretninger.