Administrerende direktør Morten Krusborg er blevet headhuntet til nye udfordringer hos Semler Agro, og forlader virksomheden ved udgangen af oktober. Susanne Nicolaisen, der sammen med sin bror Peder Nicolaisen ejer firmaet, overtager posten som administrerende direktør.

- Under Mortens ledelse, har vi fået lavet flere vigtige tiltag for virksomheden. Vi ønskede og har gennemført en klar ændring og strukturering af vores forretning, kultur og samarbejder.Vi har vi fået sat en strategisk retning for vores virksomhed. En opgave som har været udfordrende og krævet et tæt samarbejde, og som Morten har løst til vores store tilfredshed, siger Niels Gade, bestyrelsesformand i Nicolaisen & Larsen A/S.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med Susanne Nicolaisen ved roret, får selskabet en direktør der kender forretningen, og tidligere har bestridt denne stilling i firmaet, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til, sammen med ledergruppen, at fortsætte den positive udvikling som vi er inde i. Morten Krusborg har været en stor drivkraft i at bringe firmaet ind i en ny tid, og vi har et team der er fokuseret på vækst, siger Susanne Nicolaisen.

Familieejet

Virksomheden har siden 1975 været importør af JCB Entreprenør- og Landbrugsmaskiner i Danmark, og har været familieejet siden grundlæggelsen i 1962.

Som andre forhandlere i maskinbranchen, har der været et stort behov for tilpasning af kundetilbud og løsninger. I dag fremstår firmaet som total leverandører af både maskiner og services, der alle er bygget op omkring målet om, at levere den laveste ?totale driftsomkostning? for kunderne.

Endvidere er virksomheden blevet leverandør til en række større kunder, som giver en positiv fleksibilitet på serviceområdet over for alle firmaets kunder. Derfor er firmaet en stærk samarbejdspartner for kunder af enhver størrelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved min tiltrædelse ønskede bestyrelse og ejere en ny plan, processer og strategi for virksomheden. Jeg er glad for at have stået i spidsen for denne rejse med Nicolaisen & Larsen ? som i dag står stærkt som leverandør af JCB maskiner og service. Jeg vil med stor tilfredshed, se tilbage på det tætte samarbejde der har været med alle aktører i og uden for virksomheden, siger Morten Krusborg, afgående administrerende direktør i Nicolaisen og Larsen A/S.

Morten Krusborg tiltræder en ny stilling som driftsdirektør/COO hos Semler Agro, pr. 1. november.