Abonnementsartikel

Der er aktiviteter over hele virksomheden, og du kan komme med en traktor og vogn med ud i grønsagsmarkerne.

En stor og trofast skare af frivillige hjælpere, vil sammen med Axel Månssons faste personale igen i år stå klar til at tage imod dagens gæster, fortælle, forklare og vise rundt.

En række aktiviteter vil foregå løbende gennem hele dagen, nogle gengangere, andre nye og i år er der nye fokusområder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er ekstra indsatser indenfor formidling af:

- Spis grøntsager, og brugen af dem, herunder to store grøntsags-markeder bemandet med erfarent personale, som kan vejlede. Der er også et smagsprøvetelt, hvor gamle favoritter og nye produkter kan smages. Ligeledes er madteltet i år udvidet med både varmt og knas fra egen produktion.

- Bæredygtighed, hos Axel Månsson A/S arbejdes der aktivt med bæredygtighed i alle led på bedriften.

- Teknologi, som vinder mere og mere indpas overalt i produktionen. Der vil være erfarne guider i marken, i maskinhus og værksted og i pakkeriet, som bruger teknologien til hverdag, om som gerne fortæller, hvorledes storskala-økologi og nye teknologiske løsninger i grøntsags-produktionen, går fint i spænd.

- Børnene - den opvoksende generation er vigtig, og har til dagen forberedt aktiviteter til alle aldre, der er biografer, børneaktiviteter med fagligt indhold, udover halmborg og snobrød, og der er en traktor så man kan få sin lyst styret, og endelig kan man deltage i dysten som årets kålkaster. Som en naturlig del af dette emne, vil vores elever være til stede på pladsen, og sammen med Grindsted Landbrugsskole være garanter for, at det er skønt at tage en uddannelse indenfor vores erhverv.