Abonnementsartikel

Lundbæk oplever rekordstor interesse for uddannelsen til produktionsleder.

Tirsdag aften holder Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk, informationsaften om uddannelsen til Produktionsleder. Hele 65 unge har meldt sig til arrangementet for at høre mere om uddannelsen, der starter til August.

- Det er rekordmange unge, der er interesserede i vores uddannelsestilbud, og vi synes, at denne koncentrerede overbygning er meget oplagt for de faglærte, der er ambitiøse og nysgerrige og vil have mere med i rygsækken, fortæller Erik Poulstrup, forstander på Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk, og fortsætter;

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men vi har også som skole en stor opgave i at vise de unge forskellige karriereveje. Det kan ikke hjælpe noget, at vi understøtter dem i noget helt urealistisk. Det giver nederlag senere i livet. Den unge generation kommer givetvis til at stå over for en 20-25 forskellige jobs, inden de kan træde ud af arbejdsmarkedet om mange år, og derfor skal rygsækken være godt fyldt op.

På aftenens møde vil skolen blandt andet fortælle om indholdet af de 20 ugers uddannelse samt de to studieture, som netop er tænkt ind for at give elevernes en bredere viden og forståelse af landbrugsproduktion.