Abonnementsartikel

Nordsjællands Landboforening inviterer til vælgermøde den 6. maj, hvor ni lokale folketingskandidater deltager i debatten.

Mandag den 6. maj inviterer Nordsjællands Landboforening til vælgermøde på Brønshøjgaard, hvor ni lokale folketingskandidater deltager i debatten, skriver landboforeningen i en pressemeddelelse. Deltagerne er: Nick Hækkerup (A), Martin Lidegaard (B), Mette Abildgaard (C), Mette Thiesen (D), Dorte Nørbo (F), May-Britt Kattrup (I), Hans Andersen (V), Øjvind Vilsholm (Ø) og Chritian Poll (Å). Direktør og chefredaktør ved Landbrugsmedierne Henrik Lisberg er ordstyrer ved debatten.

Formand for Nordsjællands Landboforening Lars Jonsson glæder sig over den store opbakning til vælgermødet og ser frem til en god debat med kandidaterne om deres tanker for fremtidens landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I Nordsjællands Landboforening er vi meget optaget af, at leve op til vores ansvar for at bidrage til opfyldelse af af FN's verdensmål og løsningen af de klimatiske udfordringer, fortæller Lars Jonsson, og fortsætter;

- Vi er allerede langt med vores dyrkningssystemer og præcisionsjordbrug, men vi savner flere virkemidler, der kan fremme bæredygtige metoder i landbruget og gøre dem økonomisk rentable.

Alle er velkomne til at deltage i vælgermødet. Tilmelding er nødvendig.