Abonnementsartikel

Amazone byger i UX01 på særdeles hurtigvirkende bomstyring samt opdateret elektronik, der letter brugerens betjening af sprøjten.

Tyske Amazone har i deres produktprogram både liftmonterede sprøjter, trailersprøjter og selvkørende sprøjter. Herunder er trailersprøjten i model UX med tankstørrelser fra 3.200 liter til og med 12.000 liter særdeles populær i Danmark. UX har flere år på bagen, men på Agritechnica i 2017 opdaterede Amazone-model med betegnelsen UX01. Serien spænder for nuværende over modellerne UX4201, UX5201 og UX6201 med tankvolumen på henholdsvis 4.200, 5.200 og 6.200 liter. I denne PowerGear-test ser vi nærmere på en model UX6201 monteret med 30 meter bom i ContourControl versionen, og danner os et indtryk af de mange tekniske finesser, der findes på sprøjten.

Forfiner velkendt bom

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.