Abonnementsartikel

Farmlift rummer mange gode komfort-detaljer, som man normalt kun ser på en traktor, selvom man godt kunne tænke sig mere automatik på den røde teleskoplæsser.

Når vi i PowerGear-tester teleskoplæssere, så kan alle maskiner leve op til de forhold, som man møder på de danske kvægbedrifter, som i langt de fleste tilfælde er dér, hvor teleskoplæssere kører og bliver mest udfordrede. Men under testen af Case IHs Farmlift står det hurtigt klart, at den røde teleskoplæsser klarer opgaverne med et minimum af støj i kabinen i modsætning til mange andre mærker.

Det er faktisk som om, at man kører traktor, når man er af sted i Farmlift-serien fra Case IH. På landevejen ved 40 kilometer i timen ligger lydniveauet blot på 73 dB(A), og holder maskinen stille med fulde omdrejninger viser lydmåleren blot 70,5 dB(A).

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.