Hvis man spørger Søren Falck Andersen, hvorfor han er så vild med at reparere landbrugsmaskiner, så er det åbenbart lidt som at spørge paven, hvorfor han tror på Gud. Glæden ved mekanikken er svær at sætte ord på, men den har været der så længe, at Søren Falck Andersen nu kan fejre 25 års jubilæum hos Frost Traktor & Maskinservice i Tumbøl et lille stykke uden for Aabenraa. Tiden er fløjet afsted, mener jubilaren, der bliver fejret ved en uformel reception den 29. juni fra klokken 12.

- Jamen, jeg kan jo ikke lade være, siger Søren Falck Andersen med et grin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nogle gange kan jeg da godt tænke, at det kunne være sjovt at prøve noget andet og efter læretiden ville jeg egentlig gerne køre i traktorer eller bare noget andet, men der er alligevel ret stor variation i mit arbejde, da der lige nu er en masse med rendegravere og mejetærskere frem til efter høsten, mens det er noget helt andet resten af året, siger Søren Falck Andersen.

Alsidighed er et must

Variationen i arbejdsopgaverne er noget af det bedste for 25-års jubilaren.

- Jeg kan rigtig godt lide, at jeg ikke skal lave det samme hver dag og ikke kun står med hovedet nede i en motor med skyklapper på. Jeg kunne slet ikke tænke mig at være et sted, hvor jeg slet ikke har kundekontakt, siger Søren Falck Andersen.

Han er vild med hydraulikslanger og at sørge for at få bestilt de rette hjem på hylderne. Her er der tilid til medarbejderne, og at de kan være eksperter inden for hver deres område.

Søren Falck Andersen begyndte i virksomheden som 18-årig, og selom der undervejs har været drømme om Australien, så er han blevet her. Det er dog blevet til fem ture som turist til landet down under.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når han ikke tager den lange rejse til Australien, så har han nok at gøre på sit nedlagte landbrug, hvor der altid er nok at gøre.

Desuden er det i år 25 år siden, at Hans Jørn Frost overtog virksomheden efter sin far.