Abonnementsartikel

Asmildkloster Landbrugsskole har indkøbt fire nye traktorer, som eleverne får glæde af i det nye år.

Eleverne på Asmildkloster Landbrugsskole kan se frem til at blive godt kørende. Skolen har nemlig indkøbt fire nye traktorer, som skolens elever skal uddannes i. Det skriver Asmildkloster i en pressemeddelelse.

- Asmildkloster Landbrugsskole har i ugens løb fået leveret fire nye traktorer til det kommende skoleår. Der er kommet en New Holland, Case Ih, Fendt og Deutz Fahr. Vi prioriterer at udskifte traktorflåden hvert år, så vores elever altid har det nyeste grej at køre med. Det kan kun lade sig gøre fordi vi har et fantastisk samarbejde med de lokale forhandlere, siger skolens souschef Lars Mogensen.

Traktorerne kunne opleves til skolens meget besøgte åbent hus torsdag aften. Vi har ikke tidligere oplevet så mange besøgende til et åbent hus arrangement. Det er vi meget stolte over og tror, at det skyldes, at Asmildkloster Landbrugsskole kan tilbyde nogle gode faciliteter på den nybyggede skole og en høj kvalitet i undervisningen.

I starten af januar måned startede der 101 grundforløb 2-elever, hvilket vi også er meget tilfredse med og vi er glade for på den måde at kunne bidrage til at afhjælpe de rekrutteringsudfordringer landbrugserhvervet har lige nu.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce