Abonnementsartikel

Det nye Massey Ferguson-samarbejde i Sønderjylland har nu fået et navn: Dansk Maskincenter.

Rimmerhus Maskinforretning A/S i Videbæk og Jelling Maskinforretning A/S med lokationer i Jelling og Odder har med virkning fra den 16. oktober overtaget det tidligere TBS i Toftlund og overtager samtidig Massey Ferguson forhandlingen i det meste af Sønderjylland.

Forretningen i Toftlund videreføres med alle ansatte, og nu har det nye samarbejde fundet et navn til den fremtidige Massey Ferguson-forhandling i Sønderjylland: Dansk Maskincenter.

Kendte folk fra nord.

TBS Maskinpowers tidligere medarbejdere fra afdeling i Brørup rykker nu også til sydpå til Toftlund. Det glæder montørerne Jacob Abel og Thomas Jakobsen, som er ansat sammen med montørstaben fra Toftlund at servicere kunder i hele det syd- og sønderjyske område.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På salgssiden er Steen Lerche Hansen der hidtil har haft base i Brørup, flyttet til Toftlund hvorfra han fortsætter med at servicere kunder på salgssiden sammen med Kaj Danielsen og Kresten Matthiesen. Steen Lerche Hansen har hovedvægt på Massey Ferguson produkter.

Reservedelslageret med Britt Nordberg som leder er klar til at forsyne kunderne med reservedele til traktorer og redskaber. Servicecenteraftalen med Grimme Scandinavien fortsætter uændret.

I produktprogrammet forsætter man med Lemken, Kverneland, Giant, Baastrup, Dal-bo, Hardi, Danfoil, BvL, Claydon, Mustang samt Bomford.