Rimmerhus Maskinforretning A/S i Videbæk og Jelling Maskinforretning A/S, med lokationer i Jelling og Odder, samler og udbygger sine aktiviteter hen over efteråret i ét nyt selskab. Det nye selskab har endnu ikket fået et navn, men vil overtage det tidligere TBS i Toftlund med virkning fra den 16 oktober og overtager samtidig Massey Ferguson forhandlingen i det meste af Sønderjylland

Forretningen i Toftlund videreføres med alle ansatte. Selskabet har således fire centrale forretningssteder: Rimmerhus, Jelling, Odder og Toftlund. Massey Ferguson distriktet i den nye konstellation strækker sig fra grænsen til og med det nuværende distrikt i Rimmerhus og Jelling/Odder. Fendt forhandlingen fortsætter som hidtil i Rimmerhus, Odder og Jelling. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi får får vi den volumen, der er nødvendig for at drive en moderne maskinforretning .

- Ejerne bag det nye Massey Ferguson-forhandling

Stor volume

- Med etableringen af det nye selskab vil vi skabe en stærk og fremtidssikret maskinforretning, der imødekommer krav og ønsker fra de stadigt mere konsoliderede danske landbrug, udtaler de to ejere Holger Skjoldemose og Henning Lund Andersen. 

- Med et stort salgsdistrikt fra den tyske grænse til Aarhus og nordvest for Herning får vi den volumen, der er nødvendig for at drive en moderne maskinforretning med de nødvendige ressourcer, samtidig med at nærhedsprincippet bevares i form af fire forretningssteder, udtaler de to ejere. 

Agco Danmark ser også med stor tilfredshed på denne konsolidering.

- Vi er midt i den største brydningstid i maskinhandlerbranchen i nyere tid. Vi har derfor stor respekt for, at Holger og Henning har evnet at honorere landbrugets aktuelle og fremtidige krav ved at skabe en moderne og stor maskinforretning i fællesskab, der sikrer stærke salgs-, service- og kompetencecentre i området, udtaler Direktør Bo Gade fra Agco Danmark A/S.