Abonnementsartikel

Danmarksmesterskabet i udkørsel af træ og træklatring bliver afholdt på Langesømessen den 17. august

Dansk Skoventreprenør Forening, (DSF), og Danske Maskinstationer og Entreprenører, (DM&E), arrangerer traditionen tro danmarksmesterskabet i udkørsel og træklatring på Langesømessen. Konkurrencen bliver afholdt på messens konkurrenceplads.

Omkring 150 virksomheder og 3000 besøgende bestående af fagfolk fra ind- og udland deltager på Langesømessen, der er Europas største fagmesse for juletræer og pyntegrønt. Messen begynder klokken 09.00, og DSF og DM&E står klar på deres messestand til en faglig snak med de besøgende samt en række aktiviteter i løbet af dagen.

- Vi glæder os til endnu engang af afholde DM i udkørsel, siger Viggo Mortensen, der er formand for DSF og uddyber:

- Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane, samtidig med at der læsses et antal træstokke og stables et tårn af træklodser. Vinderen er den, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Konkurrencen starter klokken 09.30 på konkurrencepladsen ved stand 75.

Som supplement til udkørselsmesterskaberne viser DM&E Skov træklatring på konkurrencepladsen, hvor publikum kan se en professionel aborist klatre til tops og endnu hurtigere komme ned igen fra skovens høje træer.