Det var egentlig meningen, at Gøma skulle fortsætte som Samson-forhandler frem til efterået 2018, men nu oplyser Samson Agro, at der er opnået enighed om at ophæve samarbejdet.

"Samson Agro har besluttet at efterkomme Gømas ønske om at udtræde af forhandlerkontrakten pr. 31. oktober 2017 i stedet for 31. oktober i 2018, som det ellers var aftalt ifølge forhandlerkontrakten," skriver Samson Agro i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremover skal forhandlingen af Samson-gyllevogne ligge hos Samson Agrolize.

- Efter nøje evaluering og efter tæt dialog med mange af vores kunder, er vi overbeviste om, at det fremadrettede set up med Samson Agrolize som eneforhandler med kompetente servicepartnere i ryggen, er 100 procent klar til at løse både forhandlerrollen og ikke mindst serviceopgaven i fremtiden, siger Torben Larsen, Salgs- og Marketingchef, Samson Agro og fortsætter:

- Med de mange års erfaring hos medarbejderne i Samson Agrolize og hos vores servicepartnere, samt med erfaringerne fra Samson Agrolizes første forårssæson i bagagen, er vi overbeviste om, at de kan løfte opgaven som forhandler. Vi er desuden heller ikke i tvivl om, at Samson Agrolize fremadrettet kan løfte både serviceniveauet og forhandleropgaven op på et endnu højere niveau, end med den tidligere forhandlermodel.