Abonnementsartikel

Den tyske redskabsproducent Lemken har indgået aftale med Almas Agro A/S om forhandlingen af de kendte blå redskaber i Nordjylland

- Vi er glade for, at vi med Almas Agro har fundet en stærk partner til at dække Lemken-salget i Nordjylland. Der kører allerede mange Lemken-redskaber i Nordjylland og med denne aftale har vi sikret eksisterende, såvel som kommende kunder den service og opbakning som Lemken mærket tilsiger, fortæller Nis Peter Albrechtsen, salgschef for Lemken i Danmark.

Glade for aftale

- Som et yderligere supplement til vores full-line forhandling af det tyske Premium mærke Claas, er vi glade for også at indgå et partnerskab med den tysk Premium maskinproducent Lemken, fortæller Stig R. Knudsen, adminsterende direktør i Almas Agro A/S.

- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde Lemken til vores kunder. Med Lemken får vi et endnu bredere produktprogram inden for jordbearbejdning og såteknik, så vi kan henvende os bredere i markedet. Vi håber naturligvis at det kan give os både nye kunder som større samhandel med eksisterende kunder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce