Når dørene til Agromek åbner den 29. november, byder brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) endnu engang medlemmer velkommen - i år med en endnu større stand. For DM&E's branchedirektør, Bent Juul Jørgensen handler tilstedeværelsen på Agromek om flere ting.

- Vi tager på Agromek for at komme i dialog med vores medlemmer og for at synliggøre værdien af brancheforeningen, fortæller Bent Juul Jørgensen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Agromek er et naturligt mødested for vores medlemmer, og det er derfor en ideel mulighed for os for at komme i dialog og høre, hvad vores medlemmer har brug for fra os.

Styrker branchen

En stor del af DM&E's arbejde er erhvervspolitisk for at forhindre urimelige vilkår i branchen. Netop til det erhvervspolitiske arbejde søger DM&E sparring hos deres medlemmer:

- Dialogen med vores medlemmer er altafgørende for vores brancheforening. Medlemmerne kender til de konkrete problematikker, som de støder på i hverdagen, og det er vigtigt, vi får kendskab til områderne, så vi kan tage den politiske sag, siger Bent Juul Jørgensen, der ser DM&E som et professionelt talerør over for myndighederne.

DM&E's stand fungerer også som et mødested for medlemmerne, hvor sparring og faglighed kan diskuteres med kollegaer fra hele landet.

- Vores medlemmer kan netværke og diskutere problemstillinger med hinanden på standen, og vores konsulenter står klar med professionel viden og vejledning, siger branchedirektøren.