Borgeby Feltdage slår dørene op onsdag den 29. juni. Her er der specielt fokus på kartofler - men også et væld af andet landbrugsrelevant.

Borgeby Fältdage henvender sig primært til den professionelle landmand.

Derfor er fokus også anderledes i forhold til sommerens andre dyrskuer. Her bliver der gået lidt mere i dybden med emner som frøavl, maskindemonstrationer og meget andet. Maskinbladet tager turen over Øresund for at se nærmere på de mange spændende tiltag.

Messen åbnes onsdag den 29. juni og fortsætter den 30. juni.

Kartofler i fokus

Hvert år vælger messen et nyt stort tema, som bliver behandlet dybdegående med markdemonstrationer, seminarer, debatter og meget mere. I år er der fokus på karfoffelavl og de forskellige sorter, dyrkningsmetoder, tips, tricks, demonstrationer og meget mere. Ud over det store fokus på kartofler, vil der også være seminarer, demonstrationer og workshops om græavl, fremtidens landbrug og meget meget andet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Demonstration af maskiner

Men på Borgeby Fältdage fylder maskindemonstrationer meget. Og det gør det også i år. Dagligt kan man på messen opleve demonstrationer af et væld af forskellige maskiner, som producenter og forhandlere viser frem. Og traditionen tro er der mange danske maskinhandlere og producenter, som tager turen til Sverige for at vise det nyeste nye frem for den professionelle målgruppe.

Rekordår igen

Til Borgeby Fältdage som samler en lang række af Nordens førende eksperter indenfor maskiner, dyrkning af græs og frø, Og det er poulært blandt landmænd i både Danmark, Norge og Sverige. Messen melder om et rekordhøjt antal udstillere til årets arrangement. Sidste år kunne Borgeby melde fuldt booket med 369 udstillere, men ialt 380 udstillere har meldt sig klar til årets Borgeby Feltdage. Sidste år lagde over 21.000 besøgende vejen forbi den svenske landbrugsmesse.

Du kan læse mere om udstillere, demonstrationer på Borgeby Feltdage og se programmet her.