Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

CropAnalyser

20. okt. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

CropAnalyser – delflade- og sortspecifik størrelses- og udbytteregistrering ved kartoffelhøsten

Del artiklen:

CropAnalyser giver mulighed for at registrere iblandede materialer, under optagningen, samt kartoflernes størrelsesspektrum og det kartoffeludbytte, der er et resultat heraf, sort- og delfladespecifikt.

Systemet er baseret på laserlyssektionsprocessen, hvor hele produktstrømmen registreres af et laser-kamera-modul, over tankpåfyldningsbåndet. 

De indsamlede data klargøres automatisk, så føreren af maskinen kan se dem live på slutkundeportalen „myGRIMME“ live. Applikationen „Fields“ giver brugeren mulighed for at få vist størrelsesfordelingen, udbyttet samt andelen af iblandede materialer markafhængigt på myGRIMME. Anvendelsen „Crops“ giver mulighed for en sortspecifik vurdering af parametrene.

Dataudvekslingsplatformen „agrirouter“ kan overføre CropAnalyser-dataene standardiseret til andre systemer, som f.eks. Farm Management informationssystemerne.

Det betyder i praksis, at vigtige informationer er tilgængelige for disposition, lagring og markedsføring af kartoflerne med det samme. Herved kan der undgås unødvendige ture til marken, og planlægningen af efterfølgende processer forenkles. Herudover kan landmanden kontrollere resultatet af dyrkningsmæssige tiltag og sorter fra plantning til høst på grundlag af det gyldige datagrundlag. Herved kan kartoffeldyrkningen optimeres i de efterfølgende år. Herudover kan arbejdsbelastningen ved manuelle prøvetagninger reduceres med den automatiske registrering af høsten og knoldestørrelsen.
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser