Massey Ferguson 7726 er topmodel i den nye 7700-serie fra Massey Ferguson. Som noget nyt tilbyder Massey Ferguson nu topmodellem med den trinløse Dyna-VT transmission og EPM, som øger effekten med 25 hestekræfter.

I den nye 7700-serie fra Massey Ferguson, der omfatter ni modeller i effektintervallet 140-280 hestekræfter, er der stort set frit valg på alle hylder. Ud over at skulle vælge mellem de ni modeller, skal kunderne også tage stilling til, om traktoren skal være med den trinløse Dyna-VT transmission eller om den skal have en transmission med gear. Når det er besluttet, kan der vælges imellem tre udstyrsniveauer, som Massey Ferguson benævner Essential, Efficient og Exclusive.

I denne udgave af PowerGear tester vi topmodellen Massey Ferguson 7726 med den trinløse Dyna-VT og i Exclusive versionen, som omfatter blandt andet affjedret foraksel, armlænsbetjening og Datatronic 4 CCD terminal med mulighed for både Isobus, autostyring, og kamera.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.