Abonnementsartikel

Den nye Massey Ferguson 8S-serie er stort set nyudviklet fra A til Z, og traktoren bringer tilmed spændende transmission-muligheder til markedet.

Det her kunne meget vel blive én af de absolut længste PowerGear-test du nogensinde kommer til at læse - for i denne udgave, handler det både om en helt ny traktor-serie - ja, nærmest en helt ny traktor-generation, da der er tale om en model, som stort set er fornyet fra A til Z. Oven i det, så gemmer traktoren desuden på en helt ny transmission, som har flere interessante detaljer.

Men bare rolig - som altid har Maskinbladets PowerGear-team sat fokus på netop det mest relevante, og du kan derfor læne dig trygt tilbage, og tage med på test-rejsen igennem den nye Massey Ferguson 8S-serie med den endnu mere nye Dyna E-Power transmission.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.