Udfodring i forskellige højder på den samme gård er en udfordring for de fleste producenter af fodervogne. Til dette formål tilbyder Kongskilde nu en unik 4-i-1 løsning, hvormed udfodringen kan ske direkte ned på gulvet eller i forskellige højder til begge sider med det samme fleksible bånd.

X-båndet, som båndet benævnes, består af et specialproduceret, endeløst bånd, som kan udfodre til både højre og venstre side af fodervognen, ligesom det kan løftes op i en vinkel for udfodring i høje fodertrug.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den første Kongskilde fodervogn med X-bånd er for nylig blevet solgt fra Tistrup Bounum - Smede og Maskinforretning i Sydvestjylland. Vognen på 32 kubikmeter er solgt til Haino Mølholm fra Sig,

Første vogn fra ny forhandler

Et andet sted i landet har en ny Kongskilde-forhandler gjort sig godt bemærket. Maskincenter Roskilde blev forhandler af Kongskilde i februar, og allerede nu er den første Feeder-vogn rullet ud fra maskincenteret.

Det drejer sig om en Kongskilde VM 22, der er udstyret med slidstrykker på sngelene, Mix+ magnet og hydraulisk reduktionsgear.