Abonnementsartikel

Lyngfeldt, der er dansk hovedforhandler af New Holland, er blevet udnævnt til Advanced forhandler, der er den næsthøjeste anerkendelse fra producenten.

New Holland-hovedforhandleren Lyngfeldt, der ligger ved Hadsten, er for tredje år i træk udnævnt til Advanced Top Partner forhandler af New Holland.

Udmærkelsen er den næsthøjeste anerkendelse, som New Holland arbejder med.

Missionen er, at vi får den højeste anerkendelse

- Søren Dalsgaard, administrerende direktør hos Lyngfeldt.

- Vi er stolte over, at vi får en anerkendelse for, at vi gør det godt som hovedforhandler. New Holland har en del parametre, som vi skal efterleve. Vi bliver blandt andet vurderet på, hvordan vi udfører service samt hvordan vi behandler reklamationer og reservedele, siger Søren Dalsgaard, der er administrerende direktør hos Lyngfeldt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Højeste anerkendelse

På det overordnede plan er Lyngfeldt blevet udnævnt til Advanced Top Partner forhandler, men på værkstedet og i serviceafdelingen har Lyngfeldt gjort sig fortjent til Premium status, der er New Hollands højeste anerkendelse.

- Målet var, at vi skulle have den højeste anerkendelse i service og på værkstedet, for det er der, hvor vi virkelig møder kunderne, forklarer Søren Dalsgaard, der understreger, det på sigt er planen, at hele Lyngfeldt skal kunne opnå Premium status.

- Missionen er, at vi får den højeste anerkendelse. Det er en proces, som vi har været igennem de sidste tre år, hvor vi skal køre mere strømlinet, og vi mener, at vi giver en god serviceoplevelse i huset, som løbende optimeres.