Abonnementsartikel

Agromek har foreløbig 360 tilmeldte udstillere - blandt dem er New Holland igen i 2016.

New Holland er klar til at rulle de blå traktorer og gule høstmaskiner ind i Boxen i Herning, når der er Agromek 2016 den 29. november til den 2. december.

Dermed er det fjerde gang i træk, at New Holland udstiller på Agromek. Igen i år bliver det sammen med New Hollands danske forhandlere.

- På Agromek har vi en enestående mulighed for at præsentere vores kunder for de seneste produktnyheder.

- Ove D. Juel, CNH Industrial Danmark A/S

- På Agromek har vi en enestående mulighed for at præsentere vores kunder for de seneste produktnyheder. Vi mødes med både nuværende og nye kunder primært fra Danmark men også fra de øvrige nordiske og baltiske lande, siger marketingchef Ove D. Juel, CNH Industrial Danmark A/S.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han ser frem til, at New Holland igen kan udstille i Boxen, som tidligere har vist sig at være en perfekt ramme for præsentationen af alt lige fra traktorer, teleskoplæssere, mejetærskere, finsnittere, pressere og til gps-udstyr og finansieringsløsninger.

New Holland er en af de foreløbig omkring 360 udstillere, der har tilmeldt sig eller tilkendegivet, at de gerne vil udstille på Agromek. Det var på samme niveau på samme tidspunkt i 2014.

- Heraf er der omkring 30, der ikke tidligere har været med på Agromek, men som gerne vil bruge Agromek til at markedsføre deres produkter eller serviceydelser. Ligesom New Holland vælger de fleste udstillere en stand af samme størrelse som i 2014. Nogle vælger en mindre stand i år mens enkelte ønsker sig endnu mere plads og udvider deres stande, siger Agromeks direktør Allan Pedersen.

Agromek 2016 holdes fra tirsdag den 29. november til og med fredag den 2. december 2016 i MCH Messecenter Herning.