Lyt til artiklen:

New Holland vælger Agromek fra: - Tiden er en anden

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Efter grundig overvejelse har New Holland besluttet, at man ikke deltager på Agromek i Herning 2022.

Det skriver New Holland i en pressemeddelelse, hvori det også fremgår, at man i stedet vil ændre på sin udstillingsstrategi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

New Hollands udstillingsstrategi herhjemme målrettes nu specifikke, lokale arrangementer rundt om i Danmark. Det betyder, at man vil kunne opleve de blå og gule maskiner udstillet og i aktion i sit nærområder såsom Græsland 22, og derudover som altid hos New Holland forhandlere over det hele landet.

De seneste år under corona-pandemien har således været lærerige for New Holland i forhold til at tænke ud af boksen på alle måder.

- Dette gælder også i forhold til vores udstillingsstrategi, hvor det stadigvæk har topprioritet at være tilgængelig for både nuværende og nye kunder i samarbejde med vores stærke forhandlernetværk, understreger salgs- og marketingschef Lars Frederik Henningsen fra New Holland Agriculture, hvor han har ansvaret for Norden og Baltikum.

Den nye strategi betyder samtidig, at New Holland ikke vil være at finde blandt udstillerne på Agromek 2022. Efter grundig overvejelse har New Holland således besluttet, at man ikke deltager på maskinmessen i Herning.

- Hos New Holland vægter vi hvert år, hvilke arrangementer, messer og events vi skal være en del af i alle markeder, hvor vi er repræsenteret, lyder det fra maskinkoncernen, som samtidig sender en tak til Agromek for et langt og professionelt samarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som mange andre har vi gennem årene haft glæde af at kunne vise vores maskiner frem på udstillinger som Agromek. Men tiden er en anden, og vi vil derfor bruge vores ressourcer på en anden måde fremadrettet. Vi vil gerne give udtryk for, at vi anser Agromek for at være en professionel udstilling, som vi har været glade for at deltage i, understreger Lars Frederik Henningsen.

Han nævner videre, at New Holland naturligvis stadigvæk vil være at finde på Agritechnica i Hannover.