Abonnementsartikel

På Agritechnica-messen 2015 i Hannover præsenterer Lely en ny bugseret snitter til græs og majs. Lely Storm 300 kan bruges med en bred pickup uden kurvebane eller et tre-rækket majsbord.

Lely er på vej med en ny bugseret finsnitter, der kan bruges til græs og majs. Den nye snitter får modelnavnet Lely Storm 300, og den får en arbejdsbredde på 2,2 meter.

Den bugserede snitter er designet med et nyt remtræk på op til 300 hestekræfter og er beregnet til bestyrere på store bedrifter og maskinstationer i områder, hvor høstperioden for græs er begrænset.

Pickup uden kurvebane

Det unikke ved Lely Storm 300 er brugen af en nyudviklet indmadning i kombination med en pickup uden kurvebane. Dette nye, forbedrede indmadningssystem leverer en usædvanligt jævn afgrødegennemstrømning henimod snittehjulet. Det giver større kapacitet, hvorfor snitteren ikke har problemer med brede, fyldige eller ujævne skår.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Pickuppen følger jordbunden meget præcist, så afgrøden opsamles ordentligt. Pickuppen har desuden færre bevægelige dele, den er mindre sårbar overfor slid og er meget vedligeholdelsesvenlig.

Fleksibel styring

Lely Storm 300 er forsynet med Isobus-styring. Styresystemet er intuitivt og nemt at styre med tydelige knapper og store berøringsskærme på traktoren.

Lely har udviklet et E-linkkontrolpanel til Storm 300 til traktorer uden Isobus-forbindelse. Dette praktiske kontrolpanel har specifikke knapper til hver funktion og et intuitivt display.

Ny udkastertud

Den store udkastertud er ny på Lely Storm 300 og er designet til anhængere med høj transporthøjde. Udkastertuden er standard med rotation på 280 grader og hydraulisk sammenfoldning.

Lely Storm 300 kan bruges til både græs og majs. I standardudgaven kan den nye pickup bruges til græs. Til majshøst kan Storm 300 påmonteres en separat tre-rækket, rækkeløs majshøster. Lely Storm 300 kommer i handlen fra januar 2016.