Abonnementsartikel

Erlings Maskinstation fra Hodde ved Varde har netop fået leveret to nye Joskin 56/50 Silospace græsvogne til denne finsnittersæson.

Hos Erlings Maskinstation købte man for 12 år siden de første vogne fra Joskin, og tilfredsheden med vognenes kvalitet og kapacitet har været så stor, at de gamle vogne er blevet byttet til nye hos Maskinpartner i Billund - så nu er man klar med øget kapacitet til den nye sæson.

De to nye vogne på 55 kubikmeter er udstyret med tre aksler med hydraulisk affjedring, hvoraf der er styring på de to af akslerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Erlings Maskinstation har man lagt vægt på kørekomforten, da der i dag typisk er længere afstande mellem mark og gård, end der var for bare få år siden. Ifølge Erik Hermansen fra Maskinpartner i Billund, så udemæker Joskin 56/50 Silospace sig ved en god kørekomfort, blandt andet fordi vognen har affjedret træk og hydraulisk affjedring, hvilket bevirker at den ligger meget rolig under transport og under markkørsel.

- Specielt under kørsel i mark gør Joskin 56/50 Silospace en forskel, fordi det lave marktryk og stabile styring i svingene minimere jordskader i marken, fortæller Erik Hermansen.