Abonnementsartikel

Hollandske Trioliet udvider fabrikken, og det kommer danske kunder til gode.

Hos den hollandske producent af mixervogne, Trioliet, har man siden sidste efterår været i gang med byggeriet af et nyt logistikcenter og montageområde, som tilsammen vil udvide virksomhedens kapacitet til mere end 51.000 kvadratmeter. Udvidelsen, der forventes helt færdig i september i år, kommer til at gavne de danske kunder.

- For danske kvæglandmænd, det vil sige vores kunder, vil det først og fremmest betyde en kortere leveringstid, når de bestiller en ny fodervogn. Udvidelsen er simpelthen konsekvens af, at det går godt for fabrikken, siger Troels Jensen, der er daglig leder hos Stenderup A/S i Stenderup ved Rødding, importør af Trioliet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sideløbende med opførelsen af de nye faciliteter har Trioliet åbnet Trioliet Training Centre, der fungerer som fabrikkens eget træningscenter,. Det består af tre mødelokaler og et praktiklokale, hvor fodermaskiner og fodersystemer kan præsenteres. Det største præsentationslokale kan rumme store grupper på op til omkring 200 personer.

Familievirksomheden ledes af Robert Liet, søn af medstifter Cees Liet senior, der etablerede firmaet i 1950 sammen med sine to brødre. I de tidlige år var virksomheden kendt for halmblæsere og ensilageskærere, men er i dag mest kendt for fuldfoderblandere og automatiske fodringsanlæg.