Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nutrimins færdigfoder giver selv de mindste grise en sikker og blid opstart

20. mar. | Indrykket af Nutrimin

Giver sikkerhed for foderoptagelse og en vellykket fravænning.

Del artiklen:

Ultraforarbejdede, velsmagende og nøje sammensatte proteinkilder kombineret med kagemix, varmebehandlet byg og hvede giver sikkerhed for foderoptagelse og en vellykket fravænning.


Mindre bøvl omkring fravænning

Tryghed omkring foderoptagelse og stabilitet er især vigtig for de mindste grise. Sikkerhed for at foderet er velsmagende, skånsom, ens fra gang til gang og gennemtestet giver mindre bøvl omkring fravænning.

“Power 3 Safe bruges opblødt gennem fodervogn, hvor foderet tilgodeser de mindste grise i kuldet. Derfor ses færre ”slappe” grise og alle er i arbejdstøjet. Sikrer mere ens kuld ved fravænning.
I klima samme situation, hvor Complete Power 3 Safe sikrer den meget vigtige foderoptagelse fra første minut grisene træder ind i stalden. Efter meget få dage kan grisene kan der skiftes til blanding 2, der sikrer en restriktiv tilgang til foderet, hvilket gavner grisen på et kritisk tidspunkt og de ikke foræder sig.”
Frank Harrekilde, Østergård

Stabilt homogent foder giver produktionssikkerhed hos de mindste.

Råt korn og måske en utilsigtet variation i kornets næringsstofindhold ned gennem en råvaresilo vil, alt andet lige, give en eller anden form for uforudsigelighed i smags- og næringsstofindhold i et hjemmeblandet foder. For store robuste fravænnede grise vil dette betyde mindre. Men for en udfordret lille gris er der ikke plads til selv mindre tilfældigheder. Stabilt homogent foder giver produktions sikkerhed hos de mindste.


Alle kvitterer for Nutrimins forkælede fravænningsblandinger

Nutrimins nøje udvalgte, velsmagende og grundigt sammensatte proteinkilder kombineret med det forklistrede varmebehandlede korn og kagemix gør, at vi kan ramme en forudsigelighed i de færdige fravænningsblandinger, som er specielt vigtig for de mindste. Det er samtidig vores erfaring, at alle fravænnede, uanset produktionsform, alder, vægt og udfordringer kvitterer for Nutrimins forkælede fravænningsblandinger

“Smågrise i både fare- og klimastald lærer hurtigt at æde foder. Der ses en rigtig god appetit hos grisene der går lystigt til truget. ”
Birgitte Juel, Freelance Svinerådgiver

Selv de mindste grise får en sikker og blid opstart

Ultraforarbejdede, velsmagende og nøje sammensatte proteinkilder kombineret med kagemix og forklistret varmebehandlet byg og hvede giver sikkerhed for foderoptagelse og en vellykket fravænning. Nutrimins pallette af gennemtestede færdigblandinger giver, selv de mindste grise, en sikker og blid opstart.

“Complete Power 3 giver de mindste fravænnede grise en god og blid opstart i klimastalden.”
Jens Erik La Cour Jensen

Slå på tråden og lad os sammen finde den optimale løsning til lige netop din fravænning


“Power 3 Safe sikrer en højere overlevelse på de små fravænnede grise, og opleves som mere skånsomt foder, uden det har en negativ indflydelse på tilvæksten.
Power 6 Care [i farestalden] giver grisene det altafgørende foderoptag, og med en lav proteintildeling udfordres de fravænnede grise ikke unødigt og kommer hurtigt videre til blanding 2.
Selko PH-E i drikkevandet holder styr på fordøjelsen i mave og tarm på grisene, og bruges som en forsikring, der tager problemerne i opløbet og gør behandlingsfrekvensen af fravænnede grise lavere.”
Wrang Agro

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser