Fuldt tilpasset teknologi til fodring af malkekvæg der er på forkant - det er et af de stærke punkter i Bernard van Lengerich Maschinenfabrik (BvL) fra Emsbüren i Emsland-regionen. Selskabets meget avancerede portefølje omfatter også mobil vejning og et system for styring af foderet ved navn V-DAIRY Feeder TMR. Dette system viser landmanden alle vigtige fodringsdata på et øjeblik, og giver ham vigtige indikatorer som IOFC (indkomst over foderomkostningerne) og foderudnyttelseseffektivitet (FACE) for alle de enkelte grupper af dyr. For at opnå disse data forbinder landmanden den matchende V-DAIRY Feeder transceiver-boks til den eksisterende vejeenhed på hans mixervogn. Når det er installeret, tager kassen ansvaret for elektronisk registrering af data og bytter ud med mixervogn og håndholdt display, for eksempel under lastning eller losning af foderet. Den nyeste version af transceiver-kassen har fået en større overhaling.

Mens der tilbydes de samme funktioner som i forgængeren, i form af at leve op til de daglige udfordringer i virksomheden, adskiller den nye version sig først og fremmest med sin forbedrede transmission og ydeevne. Disse forbedringer er opnået ved at udvide Bluetooth-antennen på kassen til 4 gange sin oprindelige længde. Forstærkningen af antennen udgør nu 5dBi. Denne forstærkning gør datatransmissionen fra den webbaserede foderdrifts-software til enheden, ikke blot mindre tilbøjelige til indblanding, men også betydeligt hurtigere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover er den nyeste version af transceiver-boksen også langt mere robust end sin forgænger takket være mindre designjusteringer såsom indkapslede ledninger. Både den nye og den gamle kasse er 100 % vandtæt og kan nemt åbnes, så der er fuld adgang til printkortet, som sidder på indersiden, hvis du har brug for at foretage fejlfinding enheden. Den nye model mister heller ikke noget af sin signifikante tekniske alsidighed. Systemet kan tilsluttes alle mærker og modeller, så uanset hvilket mærke landmanden har, kan man tilslutte det vejesystem, man bruger.

fgk