Abonnementsartikel

DLF-Trifolium styrker sin position på det irske fodergræsmarked gennem nyt joint venture-samarbejde med Seedtech, der er en del af Arvum-koncernen og en af Irlands førende virksomheder inden for landbrugsafgrøder.

DLF-Trifolium har været aktiv på det irske engrosmarked i mange år, og med det nye selskab forventer DLF at styrke sin position i markedet yderligere.

- Irland er et særdeles interessant marked med et oplagt vækstpotentiale for vores produkter, siger Truels Damsgaard, adm. direktør i DLF-Trifolium.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De irske mælkeproducenter vil producere mere mælk, når EU-kvoterne forsvinder. Mælkeproduktionen er baseret på græs, og DLF leverer højtydende kvalitetsgræs, som kan optimere mælkeproducenternes græsmarker. Derfor er vi glade for det nye samarbejde med Arvum, der er en velrenommeret og seriøs partner på det irske marked, fortsætter han.

Det nye joint-ventureselskab, ?DLF Seeds?, der ligger i Waterford, et par timers kørsel syd for Dublin, forener DLF-Trifoliums og Arvum Groups nuværende og fremtidige aktiviteter inden for græs, majs og foderafgrøder på det irske marked.

Mere mælk

DLF Seeds kombinerer DLFs globale græsforædlingsteknologi med Seedtechs viden, forsøgsafprøvning og erfaring. De irske mælkeproducenter er en oplagt målgruppe for DLF-Trifoliumss ?Mere Mælk med DLF? koncept, der blev introduceret for et par år siden, og i dag anvendes i blandt andet Danmark, England og Holland. Konceptet sætter fokus på højere udbytte og kvalitet i græsmarken gennem videnddeling og ?best practice? mellem mælkeproducenter og rådgivere.